Ik ben een autodidactische tekenaar. In mijn 9e levensjaar begon ik met het maken van potloodtekeningen en ontdekte dat ik er een passie voor had. Zo rond mijn 14e werd ik serieuzer en begon mijn vaardigheden bij te schaven waardoor mijn werk steeds meer vooruitgang te vertonen.

Daarom besloot ik mijn horizon te verbreden door het gebruik van kleurpotlood en aquarel aan mijn profiel toe te voegen. En daarna vertakte ik mij naar het digitale spectrum en begon ik daarin zwart-wit en gekleurde tekeningen te maken. Het kroonjuweel werd de mogelijkheid om realistische digitale tekeningen te maken.
Daarmee voltooide ik mijn pad om een allround tekenaar te worden.

Mijn focus ligt nu op het maken van prachtige portretten en avatars, gepersonaliseerd volgens jouw wensen. Het resultaat zijn unieke en tijdloze stukken die jouw muren of die van je dierbaren sieren.

Als je een verzoek hebt, neem dan gerust contact op met mij. Ik zal graag met je om de tafel gaan zitten en mijn kennis delen om het beste canvas voor jouw ideeën te creëren.